Levering Informatie

 

Informatie

Bedankt voor uw bestelling! BM Onderdelen zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlenen van diensten. Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt. Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal BM Onderdelen voorafgaand aan de levering een voorstel doen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen dan wel de bestelling te annuleren. De verzendkosten voor standaard pakketten binnen Nederland zijn €8 incl BTW. Grotere/zwaardere pakketten kunnen afwijkende verzendkosten hebben. Voor pakketten naar het buitenland worden de verzendkosten na het plaatsen van de bestelling bepaald.

 

Levertijd

BM Onderdelen streeft er naar bestellingen die voor 14.00 uur betaald zijn de volgende dag te leveren. Om het proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen vragen wij u uw adres goed te controleren bij het maken van de bestelling. Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere levertijden. Mocht u niet thuis zijn om het moment van afleveren zult u een kaart in de bus ontvangen voor een nieuwe levertijd, of er wordt binnen korte tijd contact met u opgenomen.

 

Verpakking

BM Onderdelen werkt er hard aan producten zo zorgvuldig mogelijk in te pakken. Alle producten worden gecontroleerd voor deze de verpakking in gaan. Mocht u onverhoopt een product beschadigd ontvangen vragen wij u dit direct te melden zodat we aan een oplossing kunnen werken.

 

Retouren

Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent met uw bestelling kan deze geretourneerd worden. De voorwaarden hiervoor vindt u bij de algemene voorwaarden. Zorg er voor dat het product goed verpakt en in de originele verpakking geretourneerd wordt. Door retourzending beschadigde producten of slecht verpakte pakketten kunnen wij helaas niet aannemen.

 

Vervoer

Pakketten van BM Onderdelen worden over het algemeen vervoerd met Vullings Transport te Heijen. In uitzonderlijke gevallen wordt een andere vervoersmaatschappij gekozen. Levering op zaterdag is mogelijk, hier zijn extra kosten aan verbonden. Bij levering dient u altijd uw handtekening te zetten voor ontvangst.